Locatie

Waar vind je ons

Het is ongeveer 1,5 uur rijden van de luchthaven van Malaga naar Casa La Nuez, 1 uur van Granada uit en Sevilla ligt op 2 uur afstand.


Naar Malaga vind je zeer betaalbare vluchten via Ryanair die vertrekken vanuit Eindhoven, Brussel-Zaventem en Brussel-Charleroi.

 

Om naar Granada te vliegen vind je vanuit het Verenigd Koninkrijk mooie aanbiedingen bij Iberia en BA, maar ook vanuit Nederland (Iberia), Duitsland (Iberia, Lufthansa) en de meeste andere Europese landen kun je makkelijk Granada bereiken. Ook vanuit de VS zijn er geregeld vluchten (Iberia, American Airlines).


Casa La Nuez is gelegen in Los Rios, een klein dorpje ten noordoosten van Almedinilla aan de  CO-8202. Om naar ons te rijden volg je simpelweg de aanwijzingen richting Alcala la Real op de A339 (als je van het noorden komt), of Priego de Cordoba (als je van het zuiden komt). Kom je van Alcala la Real dan sla je net voor Almedinilla rechtsaf richting Sileras. Vanuit Priego de Cordoba is dit net na het dorp van Almedinilla en dan ga je links richting Sileras. Net na de afslag over het bruggetje zie je linksaf een bord Los Rios. Draai hierin en na ongeveer 1 kilometer zie je het huis in het begin van het dorp op je linkerzijde.


In de GPS kan je volgende coördinaten intikken : 37°27’26.43″N 4° 4’47.66″W.


Wij wonen beneden, dus kom gerust naar binnen als je aankomt. We verwachten je. Als je hulp nodig hebt of aanwijzingen, 
contacteer ons

 

Kaart met de locatie van Casa La Nuez

 Klik hier voor een grotere kaart

Vliegtuigmaatschappijen & luchthavens

Malaga is de belangrijkste luchthaven waar de meeste gasten landen. Mensen die met een late vlucht aankomen of die zeer vroeg moeten vertrekken kunnen eventueel overnachten in een hotel in Torremolinos op slechts 5 minuten van de luchthaven. Budget maatschappijen die naar Malaga vliegen zijn onder andere : Monarch Airlines, Easyjet, Ryanair, Flybe and Jet 2. Nog andere maatschappijen : British Airways, Iberia, Vueling.

Autoverhuur

Er is een zeer grote keuze aan verhuurbureaus voor auto’s in de luchthaven van Malaga. Gasten van Casa La Nuez huurden al bij Malaga Car Hire, Rhino Car Hire and Goldcar.

Shuttledienst

Voor reizigers die liever geen auto huren bieden wij een shuttledienst aan van en naar de luchthaven voor de prijs van 100 EUR (enkel = 50 EUR). Graag vernemen wij bij de reservatie of u hiervan gebruik wil maken, of tijdens de periode voor uw verblijf.

Verzekering

Niet EU-residenten zorgen best voor een goede ziekteverzekering. Reizigers uit de EU mogen hun internationale kaart van de ziekteverzekering niet vergeten.