Een paradijs voor de wandelaar

De regio rond Casa La Nuez vormt een waar wandelparadijs. Zowel de recreatieve wandelaars als de meer gevorderde stappers zullen hier zeker hun gading vinden. Vanuit onze B&B vertrekt een mooie tocht die via het naburige dorp Sileras terug aan onze voordeur eindigt. Of wat denkt u van de route die u langs Polleo naar Almedinilla brengt waar u dan van lekkere tapas kunt genieten? Of de “Salto De Caballo” die vertrekt aan het Romeins museum en door een dal loopt met als eindpunt een kleine waterval?

Maar het echte paradijs is het Subbetica natuurpark. Eén wandeling leidt naar de hoogste top van het natuurpark en vertrekt in het naburige Priego De Córdoba. Een andere loopt van Carcabuey over bergflanken door de natuur. Dit zijn maar enkele voorbeelden.

En dan mogen we ons speciaal wandelarrangement niet vergeten te vermelden. Eén van de mooiste wandelingen vertrekt in Cabra en brengt u via een zeer mooie bergkloof tot in Zuheros. Op uw vraag brengen wij u met uw auto naar het eindpunt en voeren u daarna naar het vertrek zodat u terug naar uw wagen wandelt. Alle info krijgt u tijdens uw verblijf bij ons.

De beste periodes om te wandelen zijn van februari tot eind mei en vanaf half september tot half november.