CASA LA NUEZ. RUST, CULTUUR, NATUUR EN LEKKERE KEUKEN.

Wil je het echte binnenland van Spanje zien, voelen, proeven, meemaken? Ver weg van de toeristische drukte van de costa·s? Door de grootste concentratie olijfbomen in de wereld rijden en de beste olijfolie proeven? In echt typische Spaanse bars iets drinken en gratis tapa’s krijgen? Overal vriendelijk ontvangen worden door de plaatselijke mensen? Het authentieke Andalusië, waar de tijd lijkt stil te staan beleven? Kom dan naar Casa La Nuez, een gezellige B&B waar je heerlijk rustig kunt ontspannen en genieten van cultuur, de prachtige streek en de heerlijke keuken.

Je vindt ons in Almedinilla, vlakbij Priego de Córdoba, en op een uurtje rijden precies in het midden tussen Córdoba en Granada. Onze B&B heeft 2 gastenkamers met badkamer vanaf 60-66 EUR per nacht (verblijf van minimum 2 nachten) Of je kunt heerlijk “glampen” in onze romantische yurt voor 72 EUR per nacht (verblijf van minimum 2 nachten). Geniet van een heerlijk ontbijt, luieren op het terras en een privé-zwembad. Elke avond, behalve woensdag en zondag, is het mogelijk om aan te schuiven voor het diner aan 25 EUR per persoon.

Email logeren@casalanuez.com, klik op reserveren of bel naar 0034 957 703 355 voor prijzen en beschikbaarheid.