Bed en Breakfast

2016-05-21 12.14.46

Welkom in Casa La Nuez, onze bed en breakfast in het landelijke dorpje Los Rios, vlakbij Almedinilla en midden in het landschap van de provincie Cordoba tussen de steden Priego de Cordoba en Alcala la Real.

U verblijft in een typisch Spaanse woning gedecoreerd in de Andalusische stijl. Eén kamer heeft een dubbel bed, de andere twee eenpersoonsbedden.

Daarnaast bieden we gratis wi-fi, badjassen, een privé-terras en toegang tot de afgesloten tuin met zwembad, zonneterras en schaduwrijke plekjes.

2016-06-03 12.37.04

Onze gasten kunnen gebruik maken van onze toeristische gidsen en kaarten en in de kamer vind je gratis thee en koffie. Indien u wil zorgen we vanaf de eerste avond van uw verblijf voor een diner. Op het menu staan Spaanse specialiteiten, internationale keuken en Belgische klassiekers. Wij houden rekening met speciale diëten.

2016-05-28 12.27.46

Tijdens uw verblijf bezorgen wij u alle informatie over de streek, de bezienswaardigheden, interessante activiteiten en we helpen u eventueel met reservaties en de aankoop van inkomkaarten.